OK

OK Відмінити

Дякуємо!

Закрити

Сила термальної води високої мінералізації, народженої у французьких вулканах для зміцнення шкіри.

Термальна вода Vichy високої мінералізації

Сила Термальної води Vichy для зміцнення шкіри

Термальная вода Vichy народжується у серці збереженого вулканічного регіону Овернь. Після тисячолітньої подорожі з глибини у 4 000 метрів, Термальна вода Vichy насичується 15 мінералами та мікроелементами, необхідними для краси шкіри.

Термальна вода Vichy високої мінералізації - ключовий активний інгредієнт засобів для догляду за шкірою Vichy. Відкрийте силу продуктів, збагачених термальною водою!

Наші зобов'язання

7 положень про безпеку Vichy


Ми проводимо інновації в косметиці та догляді за шкірою вже понад 80 років. Та під час розробки продукту особливу увагу ми приділяємо довкіллю.
Vichy також присвятила себе стійким бізнес-практикам, орієнтуючи власні зусилля на захист навколишнього середовища.
Дізнайтесь, які обіцянки щодо безпеки та краси ми даємо собі задля стійкого розвитку.

Джерела

Першовідкривач в області дермокосметики

Доктор Аллер відкрив Термальну воду Vichy високої мінералізації, коли став директором Термального центру Vichy на початку 20 століття. Він був першим, хто застосував лікувальні властивості цієї рідкісної води у косметиці, тим самим створивши бренд Vichy.

Також доктор Аллер був новатором: завдяки медичній підготовці, він створив нові програми догляду за шкірою, залежно від її типу. Він випустив першу сироватку для продажу в аптеках та розробив посібник порад з догляду за шкірою для жінок.

Народження Vichy

  • 50 до н. е
    Цілющі джерела, унікальну дію яких високо цінували кельти, а потім - римляни, стали популярним місцем для купання.
  • 1677
    Після повернення з Віши, мадам де Севіньє високо оцінила переваги гідротерапії при дворі Людовика XIV, що стало початком нового тренду.
  • 1861
    Наполеон III визнав користь джерела для всього суспільства. Віши стає найбільшим курортом в Європі.
  • 1931
    Доктор Аллер, дерматолог у Термальному лікувальному центрі, та Жорж Герен, директор Grenoville Perfumes, заснували Лабораторії Vichy. Перша дермо-косметична лінія отримала назву Les Secrets de Vichy.
  • 1961
    Vichy відкрило підприємство в 4км від джерела. Переваги термальної води втілені в усіх продуктах VICHY.

Інститут Vichy - Джерело сили для вашої шкіри

грати

Ритуал догляду для відновлення вашої шкіри

В Інституті Лабораторій Vichy, біля термального курорту Віши у Франції, всього у кількох кроках від джерела, термальна вода високої мінералізації дійсно знайшла своє призначення через протоколи догляду, розроблені та підтверджені експертами для зміцнення і покращення стану шкіри, відновлення балансу.

Ритуал догляду, створений на основі персональної діагностики шкіри, враховує ваш спосіб життя та покращує стан вашої шкіри крок за кроком. Видимий ефект вже після першої процедури.

Ваш персональний догляд: ритуал трансформації шкіри

Професійний дерматолог Vichy розробить для вас персоналізовану програму з догляду за шкірою з використанням термальної води Vichy. Ця програма охоплює всі щоденні процедури для краси та здоров'я шкіри, зокрема, ви отримаєте рекомендації з масажу та правильного харчування.

Дозвольте вам допомогти. Ми розповімо, порадимо та надамо всебічну підтримку, щоб ви могли цілком насолодитися моментом відновлення навіть після завершення періоду вашого перебування у нас.