OK

OK Відмінити

Дякуємо!

Закрити

Як заспокоїти свербіж голови та уповільнити випадіння волосся

Свербіж шкіри голови - розповсюджена дерматологічна проблема. У дослідженні прийняли участь більше 1000 людей, серед яких 25% скаржилися на свербіж (1).

Як заспокоїти свербіж голови та уповільнити випадіння волосся

Якщо ви помічаєте, що ваше волосся починає стоншуватися, допожіть шкірі голови та волоссю відновитися за допомогою процедури, які знімає свербіж та попереджує випадіння волосся у майбутньому.

Впливайте на причини свербіжу шкіри голови за допомогою спеціальних засобів для волосся.

Спочатку поколювання, а потім свербіж. Головна ознака чутливої шкіри голови - свербіж, може бути викликаний цілим рядом причин, серед найбільш розповсюджених - реакція на засіб, який використовувася для догляду за волоссям. Спробуйте згадати коли вперше ви відчули свербіж. Можливо він з'явився після того, коли ви спробували новий шампунь. Або ж ви спробували новий засіб для укладання волосся? А можливо свербіж з'явився з тих пір, коли ви переїхали до іншого міста, у якому вода більш жорстка. Свербіж також може бути викликаним надмірним доглядом за волоссям - дуже часте миття шампунем може призвести до ослаблення шкіри голови та ламкості волосся. Зараз саме час задуматися про те, чи не спробували ви останнім часом нові засоби для волосся, які могли спровокувати свербіж.

Причини свербіжу голови: зовнішні фактори

Ряд досліджень доказав зв'язок між станом зовнішнього середовища та виникненням свербіжу голови. Надмірний вплив ультрафіолету викликає накопичення токсинів, які негативно діють на нервові закінчення та викликають свербіж. Окрім того, на гіперчутливість шкіри голови впливає чистота зовнішнього середовища. Так, ослаблений частим миттям голови захисний бар'єр шкіри голови вже не здатний витримати забруднення оточуючого середовища. В результаті виникає свербіж та почервоніння.

Як заспокоїти свербіж шкіри голови та попередити випадіння волосся

Обирайте засоби, щоб заспокоїти шкіру голови та попередити випадіння волосся. Дослідження довели, що при правильному лікуванні та використанні спеціальних засобів від свербіжу та випадіння волосся можна позбутися (в експерименті приймали участь 100 людей, які страждають помірною алопецією, 51 чоловік та 49 жінок). Aminexil Clinical 5 Cure от Dercos - це унікальна комбінація п'яти активних компонентів, розроблених для зменшення чутливості шкіри голови та попередження випадіння волосся. Вже через 3 тижня після початку використання, і чоловіки, і жінки повідомили про помітне полегшення свербіжу, поколювання на шкірі голови. В той самий час Clinical 5 зупиняє випадіння волосся.

У чому секрет ефективності Aminexil Clinical 5 Cure?

В комбінації одразу 5 дієвих активних компонентів. Оскільки існує багато причин виникнення свербіжу шкіри голови та випадіння волосся, комбінація 5 компонентів в формулі Aminexil Clinical 5 допомогає подолати їх усіх. Формула засобу включає активний компонент проти випадіння волосся одноімений препарат - Амінексил з октеїном (суміші антиоксиданта вітамину Е та пироктона оламіна). Для посилення ефекту треба також перейти на більш м'який шампунь, віддаючи перевагу гіпоалергенним формулам, які створені спеціально для чутливої шкіри голови.

1. Sensitive scalp: does this condition exist? An epidemiological study. Contact Dermatitis. Misery L, Sibaud V, Amrbonati M, Macy G, Boussetta S, Taieb C. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1111/j.1600-0536.2007.01288.x
2. Ipsos 2007: Beauty tests Consumer Feedback on CCS shampoos- pharmacy users.

Наші культові засоби

Амінексил Клінікал 5 - засіб проти випадіння волосся комплексної дії для чоловіків

Амінексил Клінікал 5 - засіб проти випадіння волосся комплексної дії для чоловіків

Амінексил Клінікал 5 - засіб проти випадіння волосся комплексної дії для жінок

Амінексил Клінікал 5 - засіб проти випадіння волосся комплексної дії для жінок

go to top