OK

OK Відмінити

Дякуємо!

Закрити

Менопауза - той самий період, коли час попіклуватися про себе та своє здоров'я

З настанням менопаузи гормональні зміни впливають на фізичний та емоційний стан, а також на шкіру.

В цей переломний життєвий момент варто приділяти собі більше турботи та налаштуватися на позитив.

Початок менопаузи є переломним моментом у житті кожної жінки. Перші ознаки доволі помітні і відразу впливають на самопочуття: гормональні зміни провокують нічні спалахи жару, які порушують сон та викликають зміни різкі зміни настрою і відчуття втоми. Також з'являються помітні зміни у шкірі - збільшення сухості та втрата щільності [1]. Видимі ознаки старіння, такі як втрата пружності і пігментация, також мають тенденцію ставати більш помітними під час цього тапу гормональних зсувів
Це особливий час у житті. Гормональні зміни можуть впливати на фізичний, емоційний та психічний стан. Дуже важливо бути готовою до цих змін та зберігати позитивний настрій. Не даремно говорять, що "50 - це нові 30". Саме час розставити пріорітети, приділяти більше уваги турботі про себе та пошуку нових надихаючих занять. Все це є невід'ємною частиною Антивікового догляду.



[1] http://www.webmd.com/menopause/guide/guide-perimenopause?page=1#2

Інноваційна антиейдж косметика: прорив нового покоління в області догляду за шкірою після 50 років


Лінійка Neovadiol - це результат 15 річної роботы експертів Vichy. До неї входять антивікові засоби по догляду за шкірою, розроблені в результаті наукових досліджень, і націлені на вирішення таких проблем, як втрата щільності, сухість та шорсткість шкіри обличчя, з якими часто стикають жінки після 50 років. Інноваційні формули з компенсуючим ефектом магічно впливають на шкіру - збільшують пружність та щільність, надають шкірі сяйва.

В основі антивікових засобів лінійки Neovadiol 4 активні інгредієнти. Разом вони працюють над відновленням щільності, пружності, сяйва та молодості шкіри під час менопаузи.Так, концентрація Pro-Xylane в продуктах Neovadiol була збільшена в десять разів - до 3%, що посилює антивіковий ефект. Pro-Xylane не лише сприяє розгладжуванню шкіри, зменшенню зморшок та пігментації, а й відновленню захисного бар'єра шкіри. В результаті шкіра стає більш світлою, свіжою, пружньою, а тон обличчя - рівномірним. Свіжий, квітковий аромат, змішані ноти яблука, зеленого чаю, ірису та жасмину з глибокими відтінками мускуса иа фіалки, створюють відчуття спокою та безтурботності, а легка текстура засобів Neovadiol залишає приємну прохолоду, при цьому чудово живлючи шкіру.

go to top