NEOVADIOLФітоскульпт - Антивіковий крем-догляд для зони шиї, декольте та овалу обличчя

Денні креми - Денний засіб

Під час менопаузи пружність шкіри починає значно зменшуватися, особливо в зоні овалу обличчя та шиї. Стоншення шкіри та втрата її еластичності призводить до птозу нижньої частини обличчя й провисання шкіри шиї.

  • Неовадіол Фітоскульпт, перший крем від Vichy, що ремоделює та відновлює пружність шкіри у зоні шиї, декольте та овалу обличчя.
  • Шия: Підвищує тонус та пружність шкіри на шиї - Ремоделює та підтягує.
  • Овал обличчя: Ремоделює шкіру обличчя - Підвищує пружність та відновлює контури.
      АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИФітостерол + Компенсуючий комплекс
      ТИП ШКІРИВсі типи шкіри
      КОЛИРанок + вечір
      ПЕРЕВАГИПідвищує пружність шкіри на шиї та ремоделює овал обличчя

      Менопауза: все про вашу шкіру та гормональні зміни

      Головна місія Vichy Laboratoires – продовжити дослідження менопаузи, щоб просунути на новий рівень ті знання, які ми вже маємо. Таким чином ми зможемо забезпечити щоденну підтримку жінкам у цей складний період

      Менопауза: як зволожити шкіру після 50 років?

      Як слід зберігати шкіру звололженою під час менопаузи? Дізнайтеся для себе кілька кроків для щоденного зволоження шкіри.

      Сухість шкіри під час менопаузи: чому це відбувається?

      Під час менопаузи ключовим є зволоження шкіри. Чому гідратація припиняється, як не допустити цього та як почуватися комфортно? У цій сатті ми вам про це розкажемо.

      Як допомогти шкірі під час менопаузи: поради з догляду

      Менопауза – це індивідуальний шлях для кожної жінки, пов'язаний з генами та сімейною спадковістю. Окрім цього, існує також ряд зовнішніх факторів, з якими можна впоратись завдяки правильному догляду за шкірою. Ми тут, щоб допомогти вам зрозуміти, що відбувається та як цьому протистояти.